Ενημερωθείτε για τις Υπηρεσίες της Enekon Services.

Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων & Συστήματα Ποιότητας

haccp

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ENEKON Services σε συνέχεια των βημάτων της στο χώρο των απεντομώσεων/μυοκτονιών, παρέχει πλέον τη δυνατότητα ανάπτυξης Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας καθώς και την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε εταιρείες τροφίμων.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι μας, στελέχη εταιρειών τροφίμων αναπτύσσουν και εφαρμόζουν με γνώμονα τη βελτιστοποίηση της επιχείρησης σας το καταλληλότερο δυνατό πρόγραμμα υπηρεσιών.

ISO 22000:2005

Συνδυάζοντας το ανώτατο επίπεδο ασφάλειας τροφίμων αλλά και πτυχές ποιότητας, το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις πτυχές της εταιρείας σας προσφέροντας τα μέγιστα στην ασφάλεια των προϊόντων σας.

HACCP

Το βασικό σύστημα ασφαλείας τροφίμων που καλύπτει τις νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις για τα παραγόμενα τρόφιμα της επιχείρησή σας. Συνδυάζει απλότητα λειτουργιών και ασφάλεια.

Αυτοέλεγχος

Για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε ένα σύστημα αυτοελέγχου βασισμένο στους οδηγούς υγιεινής του ΕΦΕΤ και στις δυνατότητες της εταιρείας σας.

Εκπαίδευσης Χειριστών Τροφίμων του ΕΦΕΤ

Εκπαιδεύουμε το σύνολο του προσωπικού στις βασικές αρχές υγιεινής και τροφίμων, σύμφωνα όχι μόνο με το σεμινάριο εκπαίδευσης για χειριστές τροφίμων του ΕΦΕΤ αλλά και βάσει των αναγκών της εταιρείας σας.

Ετήσια συμβόλαιο παροχής υπηρεσιών

Φτιάχνουμε μαζί το κατάλληλο για εσάς πρόγραμμα, καλύπτουμε τους στόχους και τις επιθυμίες σας με βάση την υψηλή παροχή υπηρεσιών και το μικρότερο δυνατό κόστος.

ISO 9001:2015

Το τελευταίο σύστημα διασφάλισης ποιότητας, κατάλληλο για κάθε εταιρεία που επιθυμεί να θέσει τις βάσεις ποιότητας στην παραγωγή προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών.

2012 All rights reserved. ENEKON

Email:Info@enekon.gr